Daftø treningsleir 2024- blir du med?

Arrangør: Kolbotn Sykkelklubb
Påmeldingsfrist: 04.02.2024 13:00

Vis kart

Kjære Sykkelvenner

Landeveisgruppa i Kolbotn SK ønsker å gjenta suksessen gjennom flere år, og inviterer herved til treningssamling på Daftø Resort i Strømstad fra 25 - 28 april, 2024. http://www.dafto.se

Det blir tilsvarende opplegg som tidligere år. Vi sykler sammen ned på torsdagen (ca. 150 km), kjører to økter på fredag, to på lørdag, og sykler hjem igjen på søndag 28 april. Bagasjetransport ordnes. Vi bor i fine 8 manns hytter, med maks 6 ryttere pr hytte for litt bedre plass og komfort. Daftø har lovet oss gode porsjoner med mat, slik at alle blir gode og mette, og vi kan booke SPA avdelingen etter trening både fredag og lørdag, med badstue og boblebad for litt ekstra luksus. Det blir en tur med hovedfokus på trening, men selvfølgelig også mye sosialt når vi reiser så mange sammen. Årets tur blir kjørt i KSK40 tempo, og opplegget blir tilpasset KSK40.

Er det en eller flere i en gruppe som vet de ikke klarer å følge KSK40 tempo, så er de selvfølgelig hjertelig velkommen til å være med nedover, må da beregne å lage sitt eget opplegg, både for sykling nedover og for trening der nede. Kjempehyggelig om vi blir flere. Det sosiale blir vi jo sammen om uansett.

Vi har også fått forespørsler fra andre klubber i Follo om å være med, og åpner i år også for det. Ønsker de å være med på KSK40 sitt opplegg, så er det selvfølgelig veldig hyggelig, og ønsker de å lage sitt eget treningsopplegg, så er de velkommen til det. Kolbotn Sykkelklubb sponser dette arrangementet med en god slump penger, så vi har valgt en ørliten symbolsk ekstrabetaling for eksterne ryttere.

Hvis noen frykter at sykkelturen ned blir for lang og hard så tidlig på sesongen, så er det selvfølgelig mulig å komme seg ned på egenhånd, evt. kjøre bagasjebilen som vi skal ha med nedover. Merk i tilfelle dette av på påmeldingsskjema hvis du tror det kan være ønskelig, så har vi en indikasjon på hva vi har til rådighet. Dette er ikke bindende om du skulle ombestemme deg. Sjåfør av følgebilen får refundert kr 500,- av deltageravgiften for turen ned, og tilsvarende for turen hjem igjen. Dersom det blir stor pågang om sjåførjobben kan turen og refusjonen deles mellom flere, evt. foretar vi en loddtrekning.

Prisen blir bestemt når vi ser hvor mange deltakere vi blir. Som vanlig blir det latterlig billig for fullpensjon for hele langhelgen. Inkl. middagsbuffet på torsdag/fredag/lørdag, frokost fredag/lørdag/søndag og lunch fredag/lørdag.

Meld deg på før 5. februar slik at vi ser hvem som blir med i år. Bindende påmelding og betaling blir sendt ut når arrangementet er klart.

Forutsetning for deltakelse på treningssamlingen er at du er medlem i KSK, alternativt medlem av invitert klubb og er over 18 år.

Har du spørsmål til arrangementet, ikke nøl med å ta kontakt med reiseleder Egil 918 67 463 eller assistent Ivar på 97557434.

Administratorer