Vårens aktiviteter på Landeveien er lagt inn i SPOND appen

Postet av Kolbotn Sykkelklubb den 26. Mar 2023

KSK organiserer all aktivitet i SPOND.

Vi ber om at du melder deg på når du skal delta. Du kan også melde til arrangør om det er spesielle ønsker. Dess mer vi vet før treningen starter- dess bedre opplegg kan vi tilby.

Er du ny eller har du med en rekrutt så si fra så vi kan følge skikkelig opp gjennom økta.

Detaljerte ruter, spesielle tema eller alternative arrangementer blir publisert etterhvert.

Du finner arrangementene her Lenke til SPOND

Bli med og last ned SPOND appen til din mobiltelefon.KOLBOTN SYKKELTØY VÅR/SOMMER 2023

Postet av Kolbotn Sykkelklubb den 10. Mar 2023

 KSKs sykkeltøy kolleksjon ligger klar i nettbutikken til Trimtex.  I nettsiden vil du også finne andre produkter fra Trimtex til klubbpris. Undertrøyer, sports BH og generell trenings- og turtøy. Alle medlemmer av KSK får gode rabatter. Nedenfor finner du informasjon om fremgangsmåte og en kort beskrivelse av noen produkter. Merk at nettbutikken stenger 19.03.2023 og med forventet levering i uke 18 (1.-7. mai).

 

DET ER KUN DENNE PERIODEN NETTBUTIKKEN VIL VÆRE ÅPEN DENNE VÅREN. NESTE GANG BLIR I AUGUST HVOR VI HAR MED HØST-/VINTERKOLLEKSJONEN. MED ANDRE ORD, BESTILL INNEN TIDSFRISTEN! JEG KAN DESSVERRE IKKE LEGGE TIL ORDRE ETTER AT SHOP ER STENGT

 

Trimtex gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken de har satt opp for din bedrift eller klubb: Se her

  

 • Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001774
 •  Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra Trimtex.  På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene. «Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
 • Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: KolbotnSK2023
 • Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
 • Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
 • Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

 

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her.

 

PRODUKTFORKLARING VÅR/SOMMER 2023 (Anders Gaarder).

 Elite er folkemodellen og snillere/normal i passformen. Det betyr at trøyen skal sitte løsere på kroppen. I tillegg har Elite en høyere krave enn de andre trøyene. Elite får du i trøye, vest og shorts. Shorts er selvsagt tight og skal sitte stramt så du får den beste opplevelse. Shorts er ok for kortere turer, men designet (pute, strikk og seler) tilVictory ogAero 2.0 gjør at sykkelturene får en bedre opplevelse.

 • Victory shorts introduserte vi i KSK-sortimentet etter grundig testing, og dette er den fortrukne shortsen blant våre medlemmer. Den er tight og har en bred strikk rundt hele låret. Shortsen oppleves som solid med høy kvalitet. KSK-logoen vil ikke være trykt på låret pga. sort lycra og derfor er shortsen hel sort med blå strikk.
 • Vitric er folkemodellen som sitter tettere. Vitric får du kun som trøye i KSK-sortimentet.
 • Pro 3.0 er ny i sortimentet og får du som både trøye og vest. Ett tight og raskt produkt for den som ønsker en moderne sykkeltrøye. Ermene er noe lengre og går ned til albuen. 
 • Aero 2.0 er for rytteren som ønsker den raskeste trøya og shortsen. Aero 2.0 er Trimtex mest ekstreme kolleksjon og vil oppleves som luftig og tettsittende. Trøya opplevelse behagelig på varme dager. Dette er den aggressiv trøye for deg som skal slå nabo’n i Styrkeprøven eller Birken. Shortsen har en god pute som er perfekt for deg som planlegger mange timer på sykkelsetet.
 • Venom er nå en KOMPLETT kolleksjon for ekstrem vær (vår, høst, vinter og kalde dager på fjellet). Kolleksjonen minner om Castellis Gabba/Perfetto/Nano-serie. Dette er ett må-ha-produkt for ryttere som sykler i rufsete vær og skal stille til start i Den Store Styrkeprøven og Jotunheimenrundt. 
 • Victory Merino sykkeltrøye er trøya du må ha når du skal på kafebesøk. Meget behagelig trøye i tynn ull.
 • Enduro er stikolleksjon. Denne shortsen fungerer også fint som fritidsshorts.

 

MERK UTVALGET AV VESTER:

I vårens nettbutikk er det hele tre vester i sortimentet:

 • Elite Lightweight er vesten vi har hatt i sortimentet over flere år. Tynn og behagelig vest som er kjekk å ha på når morgenen er kjølige eller du vet at kvelden blir kaldt. Holder deg varm i vind og lett regn. Denne har normal til snill parform. Noen har gått ned en størrelse hvis de har vært i tvil.
 • Pro 3.0 vest er ny lett vest med samme formål som Elite Lightweight. Forskjellen er at den er lettere og mindre snill i passformen. Er du usikker på størrelse går opp.
 • Venom er vest for mer røft og kaldere vær. Denne er mer vindtett og varmere, og tåler dermed mer vær.

 

Sykkelcaps i nettbutikken er en nøytral (inkognito) caps. Det er ikke KSK-caps. KSK-caps deler vi ut ved arrangement. I tillegg har vi KSK-strømper som klubben selger for kr 50,- pr. par. Ta kontakt med undertegnende.

 

Sporty hilsener,

Anders Gaarder