Sykkeltøy til 2024 sesongen: KSK Nettbutikk er stengt

Postet av Kolbotn Sykkelklubb den 24. Jan 2024

I tillegg til sykkeltøy kan du også finne undertrøyer, sports-BH-er og generelt trenings- og turtøy på nettbutikken til Trimtex. Alle medlemmer av KSK får gode rabatter på produktene.

KSK Nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av sykkeltøy, inkludert Elite, Victory, Vitric, Pro 3.0, Aero 2.0, Venom og Victory Merino. I tillegg kan man også finne ulike vester og en nøytral sykkelcaps.  Nedenfor finner du informasjon om fremgangsmåte og en kort beskrivelse av noen produkter. 

Merk at nettbutikken stenger 11.02.2024 med forventet levering i uke 14 (1.-7. april).

VIKTIG informasjon før pålogging - Trimtex har nå lansert en ny versjon av vår Teamshop vi må derfor opprette NY KONTO i henhold til veiledningen. Se video her.
 
Du får tilgang til din teamshop ved å klikke på denne linken.
 
Første gangen du logger inn blir du og bedt om å legge til din unike teamkode:
kolbotnsk-1774

PRODUKTFORKLARING VÅR/SOMMER 2024 (Anders Gaarder).

>Elite er folkemodellen og snillere/normal i passformen.  Det betyr at trøyen skal sitte løsere på kroppen.   I tillegg har Elite en høyere krave enn de andre trøyene.  Elite får du i trøye, vest og shorts.  Shorts er selvsagt tight og skal sitte stramt så du får den beste opplevelse.  Shorts er ok for kortere turer, men designet (pute, strikk og seler) til Victory og Aero 2.0 gjør at sykkelturene får en bedre opplevelse.

>Victory shorts introduserte vi i KSK-sortimentet etter grundig testing, og dette er den fortrukne shortsen blant mange av våre medlemmer.  Den er tight og har en bred strikk rundt hele låret.   Shortsen oppleves som solid med høy kvalitet.  KSK-logoen vil ikke være trykt på låret pga. sort lycra og derfor er shortsen hel sort med blå strikk.

>Vitric er folkemodellen som sitter tettere.  Vitric får du kun som trøye i KSK-sortimentet.

 >Pro 3.0 er ny i sortimentet 2023 og får du som både trøye og vest.  Ett tight og raskt produkt for den som ønsker en moderne sykkeltrøye.  Ermene er noe lengre og går ned til albuen.  

 >Aero 2.0 er for rytteren som ønsker den raskeste trøya og shortsen.  Aero 2.0 er Trimtex mest ekstreme kolleksjon og vil oppleves som luftig og tettsittende. Trøya opplevelse behagelig på varme dager.  Dette er den aggressiv trøye for deg som skal ta KOM’n på Gamla.  Shortsen har en god pute som er perfekt for deg som planlegger mange timer på sykkelsetet. 

 >Venom er nå en KOMPLETT kolleksjon for ekstrem vær (vår, høst, vinter og kalde dager på fjellet).  Kolleksjonen minner om Castellis Gabba/Perfetto/Nano-serie.  Dette er ett må-ha-produkt for ryttere som sykler i rufsete vær og skal stille til start i Den Store Styrkeprøven og Jotunheimenrundt.  

 >Victory Merino sykkeltrøye er trøya du må ha når du skal på kafebesøk. Meget behagelig trøye i tynn ull.

 >Enduro er stikolleksjon.  Denne shortsen fungerer også fint som fritidsshorts.

 MERK UTVALGET AV VESTER:

>I vårens nettbutikk er det hele tre vester i sortimentet:

>>Elite Lightweight er vesten vi har hatt i sortimentet over flere år.   Tynn og behagelig vest som er kjekk å ha på når morgenen er kjølige eller du vet at kvelden blir kaldt.   Holder deg varm i vind og lett regn.   Denne har normal til snill parform.   Noen har gått ned en størrelse hvis de har vært i tvil.

>>Pro 3.0 vest er ny lett vest med samme formål som Elite Lightweight.   Forskjellen er at den er lettere og mindre snill i passformen.  Er du usikker på størrelse går opp.

>>Venom er vest for mer røft og kaldere vær.  Denne er mer vindtett og varmere, og tåler dermed mer vær.

Sykkelcaps i nettbutikken er en nøytral (inkognito) caps.  Det er ikke KSK-caps.  KSK-caps deler vi ut ved arrangement. 1 Kommentar

KSK medlemskontingent 2024

Postet av Kolbotn Sykkelklubb den 10. Jan 2024

Medlemskontingenten for Kolbotn Sykkelklubb i 2024 er nå tilgjengelig for betaling

For å sikre at medlemskapet ditt forblir aktivt, oppfordrer vi alle medlemmer til å betale medlemskontingenten innen fristen som er satt til 31. januar 2024. Kontingentsatsene for 2024 er uendret fra fjoråret, med 500 kr for voksne og 100 kr for ungdom. 

Du finner også innbetalingslenke i Min konto på Idretten Online og i Idretten Online appen. 

Vi minner også om at det er viktig å sjekke søppelpost-mappen dersom du ikke har mottatt en melding om innbetaling av kontingenten. Dette kan sikre at du får med deg all relevant informasjon og unngår å gå glipp av fristen.